Ikke kategoriseret

Min nevø er tvangsfjernet

Halløj kærer dig, som læser med.

Jeg har længe, rigtig længe ville skrive dette, men jeg skulle lige have lov til det, af min kærer søster. Det har været en ting jeg flere gange har nævnt, som at være en privat ting i mit liv. Og det har det også været indtil nu.

Min kærer nevø Joey, som blev født den 23/10-2016. Nåede kun at bo hos sine forældre i præcis 3 måneder, han blev tvangsfjernet på den dag han blev 3 måneder. Min søster og hendes daværende kæreste boede på mor/barnhjem, de 3 måneder. Det var en kamp for min søster de 3 måneder, hun ville bare gerne hjem med sin søn, hun klarede opgaven til UG, og de fik også en masse ros, men det var det stik modsatte der blev skrevet i papirene, og af de lorte løgne der blev skrevet i de papir, er min lille Joey blevet fjernet fra hans forældre. De var i børnrungeudvalget den 23/1-2017, hvor de tvangsfjernet min nevø, plejemoren var der allerede.. Jeg kom meget inde ved min søster, dengang de boede derinde, var der mindst 1 gang om ugen, da jeg alligevel var i århus hver uge.. Jeg var inde og sige farvel/på gensyn til Joey den 21 Januar, altså 2 dage før han blev tvangsfjernet, det var hårdt og det gjorde rigtig ondt, at vide at der kunne gå længe før jeg så min lille dreng igen.. Han fik ekstra mange kys og kram den dag. Jeg havde en dårlig mavefornemmelse og havde desværre ret. Fra han blev fjernet til jeg så ham igen, gik der næsten 2 måneder, 2 ubeskrivelige hårde måneder, jeg troede ikke det kunne blive hårdere end det.. Men nu er det næsten 8 måneder siden jeg sidst har set ham, og sidst jeg havde ham i armene var den 21 januar. Den 19 Marts da han blev døbt var han der kun meget få timer, og det blev en ret hård barnedåb og en øjenåbner.. Jeg havde flere gange fået af vide at Joey havde det rigtig skidt psykisk og var røget tilbage i udvikling, han kunne nærmest ingenting efter han var røget i plejefamilie.. Men fra at hører det til at se det, er 2 forskellige ting. Første tegn vidste sig i kirken, gudstjenesten nåede nærmest ikke engang igang før han græd og var utrøstelig, så vi endte med at forlade kirken, og han blev ikke døbt, vi tog hjem og der kom gæsterne efter et stykke tid. På et tidspunkt banker det på døren, og det er præsten. Han var rigtig ked af det ikke var lykkes i kirken, og tilbød at døbe ham derhjemme i stuen, han havde taget døbefont med og hans kjole. Vi takkede med det samme jatak, og Joey blev døbt alligevel! Det endte jo godt og Joey fik endelig sit navn.
Må indrømme den dag er hård at tænke tilbage på, kan ikke huske ret godt i detaljer, men husker en del.. Jeg har ikke set Joey siden hans dåb og ved desværre ikke hvornår jeg er ham igen, min søster og hendes advokat kæmper selvfølgelig en kamp om at få ham hjem! Og forældre kompetanceundersøgelsen skulle også gerne snart starte.

Jeg savner Joey mere end noget andet, og selvom jeg ugentligt får billeder af ham, savner jeg ham mere end ord kan beskrive, jeg savner ham i mine arme og jeg savner at han er tæt.. Hvergang vi er samlet som familie, med alle mine søskende og min anden søsters børn, så mangler Joey.. Joey mangler i alle sammenhængende, hvor vi er sammen.. Jeg mangler ham… Det hårdeste er helt sikkert at mine forældre ser ham 1 gang om måneden, men man ikke selv har muligheden for det.. Jeg er begyndt at trække mig hvergang de snakker om det, fordi det påvirker mig. Jeg vil også gerne se min lille knægt, jeg vil også gerne ha alle de kram han giver dem.. Det hårdeste er at tænke på, at han nok ikke engang kan huske en, det gøre ondt indeni.. Det gøre virkelig ondt..

Min Joey skal hjem, jeg vil han ham hjem!

Der kommer lidt billeder fra dåben, og fra de sidste dage jeg så ham.

Melanie Hestbæk Sommers billede.Dåben<3

Melanie Hestbæk Sommers billede.
Den 21/01-2017

Melanie Hestbæk Sommers billede.
Juleaften

Melanie Hestbæk Sommers billede.
Nytårsdag

Melanie Hestbæk Sommers billede.
En dag hvor alt var lort, men han fik smilet frem<3

Melanie Hestbæk Sommers billede.
Og et billede fra nu, fra hans plejeforældre

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar